Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyric River Deep Mountain High

Lyric River Deep Mountain High. When i was a little girl / i had a rag doll / only doll i've ever owned / now i love you just the way i loved that rag doll / but only now my love has grown. When i was a little girl i had a rag doll the only doll i've ever owned now i love you just the way i loved that rag doll but only now my love has grown and it gets stronger in every way and it gets deeper let me say and it gets higher day by daydo i love you my oh my

River Deep Mountain High ReRecording (by Original
River Deep Mountain High ReRecording (by Original from www.youtube.com

River deep, mountain high, yeah, yeah, yeah do i love you, would i cry? (i love you, baby.) river so deep, mountain so high. When i was a little girl / i had a rag doll / only doll i've ever owned / now i love you just the way i loved that rag doll /.

River Deep, Mountain High Lyrics When You Were A Young Girl Did You Have A Rag Doll The Only Doll You Ever Owned Well You Can Treat Me The Way You Used To Treat That Rag Doll But Hurry Up Cause I'm Gettin' Old And I Get Older Baby, Day By Day And It Gets Stronger Baby, Let Me Say And It Goes Deeper Baby, Than You'll Ever Know


Well, i'm gonna be as faithful as that puppy no, i'll never let you down 'cause it goes on and on like a river flows and it gets deeper baby, heaven knows and it gets sweeter baby as it grows When i was a little girl i had a rag doll the only doll i've ever owned now i love you just the way i loved that rag doll but only now my love has grown and it gets stronger in every way and it gets deeper let me say and it gets higher day by day do i love you my oh my river deep, mountain high if i lost you would i cry oh how i love you baby, baby, baby, baby when you were a young boy. And i love you baby just like tina loves to sing.

When I Was A Little Girl I Had A Rag Doll Only Doll I've Ever Owned Now I Love You Just The Way I Loved That Rag Doll But Only Now My Love Has Grown And It Gets Stronger, In Every Way And It Gets Deeper, Let Me Say And It Gets Higher, Day By Day And Do I Love You My Oh My Yeah River Deep Mountain High If I Lost You Would I Cry Oh, How I Love You Baby, Baby, Baby, Baby When You Were A Young.


Oh how i love you baby, baby, baby, baby when you were a young boy did you have a puppy that always followed you around? If i lost you would i cry. Oh, i love you baby, baby, baby, baby when you were a young girl, did you have a puppy?

(If I Lost You, Would I Cry.) If I Lost You, Would I Cry, Baby.


I love you baby like a flower loves the spring. Oh, how i love you, baby, baby, (baby) baby. (river deep, mountain high.) oh, yeah, yeah, yeah.

Our River's Deep Mountain's High If I Lost You Would I Cry Oh How I Love You Baby, Baby Now When You Were A Young Boy Did You Have A Puppy Always Followed You Around Well I'm Gonna Be As Faithful As That Puppy No I'll Never Let You Down Now It Gows On And On Well Like A River Flows And It Gets Sweeter Baby And Heaven Knows Sweeter Baby And Heaven Knows


River deep mountain high (live from the hope and anchor, london) featured in. River deep, mountain high if i lost you would i cry oh, i love you baby baby, baby, baby i love you baby like a flower loves the spring and i love you baby like a robin loves to sing and i love you baby like a schoolboy loves his pet and i love you baby river deep, mountain high do i love you, my oh my river deep, mountain high if i lost you. River deep, mountain high, yeah, yeah, yeah do i love you, would i cry oh i love you baby, how i love you baby i love you baby like a flower loves a spring i love you baby like a robin likes to sing i love you baby like a schoolboy likes his pie and oh i love you baby, river deep, mountain high do i love you, my oh my

Oh Yeah You've Gotta Believe Me.


When i was a little girl / i had a rag doll / only doll i've ever owned / now i love you just the way i loved that rag doll /. (i love you, baby,) oh, oh, ho, yeah. (if i lost you, would i cry?) if i lost you, would i cry, baby?

Post a Comment for "Lyric River Deep Mountain High"